Racing Genk in zak en as: De kleedkamer is momenteel dood

Racing Genk in zak en as: "De kleedkamer is momenteel dood"

20-08-2017 09:39
4

Racing Genk is slecht begonnen aan het seizoen met amper 4 op 12. De thuisnederlaag tegen Charleroi was duidelijk niet voorzien. Na de 0-1 klonk coach Albert Stuivenberg teneergeslagen.

Bij Sporza geeft hij aan dat Genk veel te weinig bracht. "Dit is een enorm teleurstellend resultaat voor ons, maar vooral de manier waarop we gespeeld hebben vind ik teleurstellend. We hebben te weinig afgedwongen. Het enige moment dat we wel scoren, wordt het doelpunt onterecht afgekeurd. Dat zetje kregen we dus ook niet."

Genk heeft nog maar één van de vier wedstrijden kunnen winnen. "Het is zuur dat we de drie punten hier laten liggen tegen een absoluut goede tegenstander. We mogen meer verwachten van dit Racing Genk. De goede intenties waren er wel, maar we hebben heel veel verkeerde keuzes gemaakt. We wisten dat ze heel sterk waren in de omschakeling, net daarom moet je het zelf goed doen als je aan de bal bent. Dat hebben we vandaag niet goed gedaan."

De nederlaag heeft er hard ingehakt bij de spelers. "De kleedkamer is dood op dit moment, dat is logisch. We moeten dit eerst verteren en morgen de koppen bij elkaar steken."