'Barça maakt haast en wil minimaal 200 miljoen betalen voor topversterkingen'

  'Barça maakt haast en wil minimaal 200 miljoen betalen voor topversterkingen'

  dinsdag 15 augustus 2017 om 19:03

  Het bestuur van FC Barcelona heeft een tandje bijgeschakeld na de smadelijke nederlaag tegen Real Madrid in de heenwedstrijd van de Spaanse Super Cup. Volgens Diario Sport zijn de transfers van Ousmane Dembélé en Philippe Coutinho een kwestie van tijd.

  De doorgaans goed ingevoerde Catalaanse krant twijfelt er niet langer aan dat beide spelers naar Camp Nou komen. Het bestuur van Barça antwoord daarmee op de roep vanuit de spelersgroep. Onder meer Sergio Busquets en trainer Ernesto Valverde vroegen publiekelijk om versterkingen, nadat de ploeg thuis met 3-1 werd afgedroogd door aartsrivaal Real Madrid.

  Enig vraagteken vormt de transfersom voor zowel Dembélé als Coutinho. Vermoedelijk betaalt Barcelona zo'n honderd miljoen euro per speler, exclusief bonussen. Vooral de transfer van de Braziliaanse spelmaker van Liverpool is aanstaande. Dembélé ligt nog in de clinch met Dortmund en trainer Peter Bosz, omdat hij niet op kwam dagen voor de training.

  Dembélé en Coutinho moeten het vertrek van Neymar opvangen in Catalonië. Eerder deze zomer haalde de club al Nélson Semedo, Gerard Deulofeu en Paulinho.

  Poll

  Wie zou jij het liefst in je team hebben lopen?

  (209 stemmen)

  Plaats een reactie

  dethklok28 +3940
  dinsdag 15 augustus 2017 om 21:32
  Coutinho én dembele zou fantastisch zijn. Hoop het zo. Zouden ze dat rond krijgen?
  Ik wil het zo geloven. Maar twijfel toch.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Barça maakt haast en wil minimaal 200 miljoen betalen voor topversterkingen'