Rode Duivel wordt helemaal onderuit gehaald: Deed pijn aan de ogen

Rode Duivel wordt helemaal onderuit gehaald: "Deed pijn aan de ogen"

14-08-2017 14:44

Het werd een seizoensdebuut in mineur voor Michy Batshuayi. De Rode Duivel kreeg een basisplek bij Chelsea, maar kon niet overtuigen. Zijn ploeg verloor met 2-3 van Burnley FC. Stef Wijnants zag dat Batshuayi het bijzonder moeilijk had.

 "Michy Batshuayi was de nummer één in de spits in de ploeg van Antonio Conte. Zijn concurrent Alvaro Morata werd nog niet fit bevonden en dus kreeg de Rode Duivel toch een unieke kans om tegen een middelmatige ploeg als Burnley uit te blinken. Batshuayi stond erbij, keek ernaar, maar raakte helaas geen leer", zegt hij aan Sporza.

De journalist was helemaal niet onder de indruk van onze landgenoot. "Als hij al aan de bal kwam, deed het soms pijn aan de ogen. Batshuayi excuseerde zich na de match in een tweet. Hopelijk kan hij nog op genade rekenen van Conte maar als je als spits bij een 0-3 achterstand naar de kant wordt gehaald dan breken er niet meteen gouden tijden aan."

Hij vreest dat Batshuayi nog maar weinig zal spelen bij Chelsea. "Morata moest aan de bak, zat meteen goed in de match, scoorde en leverde een assist af. Tot zover de basisplaats van Batshuayi", besluit hij al vragend.