Scheidsrechtersbaas Verbist reageert op de heisa:

  Scheidsrechtersbaas Verbist reageert op de heisa:

  zaterdag 12 augustus 2017 om 15:56

  Zulte Waregem verloor vrijdag met 2-1 van Club Brugge. Na de match ging het vooral om een niet-gefloten strafschop voor de thuisploeg. De bal had op de stip gemoeten. Dat oordeelt scheidsrechtersbaas Johan Verbist.

  VTM kreeg de scheidsrechtersbaas aan de lijn. Die was duidelijk in zijn oordeel. Verbist stelt dat videoref Guy Marchand een signaal had moeten geven aan Lawrence Visser nadat Brandon Mechele een overtreding maakte op Peter Olayinka. "De video assistant referee had moeten tussenkomen. Dit was overduidelijk strafschop. De videoref had scheidsrechter Visser moeten signaleren dat dit een penalty was."

  Tijdens de eerste drie speeldagen van de Jupiler Pro League is helaas al te zien geweest dat het systeem met de videoref nog niet volledig werkt. "We gaan eerst de situatie nog eens bespreken met Guy Marchand en op zoek gaan naar zijn standpunt. Daarna gaan we kijken wat de gevolgen kunnen zijn", aldus nog Verbist over de fase in Zulte Waregem - Club Brugge.

  V'De Belgische videoref faalt, lang leve de videoref!'

  Poll

  Is de videoref een meerwaarde?

  (702 stemmen)

  Plaats een reactie

  zaterdag 12 augustus 2017 om 16:05
  Pinanti is pinanti
  Vind ik leuk
  Pepito +13
  zaterdag 12 augustus 2017 om 16:16
  laat al die zottigheden achterwege. geen videoref, laat ons gewoon verder
  discussieren over penalty, geen penalty, hands buitenspel, enz...Da's de charme voor voetbalsupporters, hou het leuk. Eventueel kan je iets plaatsen om te bevestigen doelpunt of niet, maar da's dan ook het enige. een goal is een goal.
  Vind ik leuk
  Toca +28081
  zaterdag 12 augustus 2017 om 19:47
  Dat vind ik ook, doellijntechnologie is wel belangrijk. Videoref zal voor minstens even veel discussies zorgen.
  Vind ik leuk
  zaterdag 12 augustus 2017 om 20:27
  De ref kon de fout onmogelijk zien van waar hij stond. Dus alle begrip voor de arbiter dat hij niet floot. De videoref had het wel moeten zien natuurlijk.

  Maar dit is juist waarom ik tégen de videoref ben zoals die nu gebruikt wordt. Op enkele matchen wél videoref, op de meeste matchen geen videoref. Da's een beetje zoals de lotto.... Weinig kans op succes.

  Gebruik de videoref op àlle matchen of gewoon niet.
  Vind ik leuk
  zaterdag 12 augustus 2017 om 21:01
  Videoref terugfluiten of niet, het kan niet dat ze Brugge punten zouden afnemen. De ref heeft geoordeeld "geen penalty", dus geen penalty
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Scheidsrechtersbaas Verbist reageert op de heisa: