Mignolet begint zijn seizoen met Liverpool meteen met geweldig nieuws

  Mignolet begint zijn seizoen met Liverpool meteen met geweldig nieuws

  zaterdag 12 augustus 2017 om 12:06

  De Premier League is vrijdag officieel van start gegaan. Voor Simon Mignolet begint het zaterdagvoormiddag, met een wedstrijd tegen Watford. Onze nationale nummer twee zal ook meteen als titularis beginnen aan het nieuwe seizoen.

  De Rode Duivel eindigde het seizoen met vier clean sheets op een rij en een vierde plek in de Premier League. In het tussenseizoen werd ook Danny Ward teruggehaald na een uitleenbeurt aan Huddersfield Town, maar Mignolet moet niet vrezen voor zijn plek. De doelman blijft gewoon titularis onder Jürgen Klopp.

  "Simon is onze nummer één", zegt de Duitse coach op de website van Liverpool. "Het was een enorme strijd tijdens de voorbereiding. Simon zag er het beste uit. Hij had geen enkele slechte dag. Na een goed seizoen vorig jaar zit hij ook boordevol vertrouwen. Hij blijft zichzelf ook maar verbeteren", klinkt het.

  Concurrentie
  Vorig seizoen leek hij nog even zijn plek te gaan verliezen aan Loris Karius. De Duitser kon echter niet overtuigen en werd op de bank gezet. "Karius had wat probleempjes, maar zag er goed uit in de wedstrijden die hij toch speelde. Op dit moment is Simon mijn nummer één, Loris mijn nummer twee en Ward de nummer drie."

  Toch mag Mignolet niet op zijn lauweren rusten. "Dit is geen beslissing voor de komende twintig jaar. Er kunnen nog dingen gebeuren, maar ik ben er zeker van dat we genoeg goede opties hebben", besluit hij.

  Plaats een reactie

  DDT +2645
  zaterdag 12 augustus 2017 om 13:14
  Eindelijk, klopp heeft het door
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Mignolet begint zijn seizoen met Liverpool meteen met geweldig nieuws