Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: Wat is het nut van die man?

  Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: "Wat is het nut van die man?"

  zaterdag 12 augustus 2017 om 08:01

  Het werd vrijdag geen overwinning voor Zulte Waregem tegen Club Brugge. Essevee ging in eigen huis onderuit met 1-2. Er was veel te doen om de strafschopfase in de tweede helft. De thuisploeg vond dat het een strafschop verdiende, maar zowel de scheidsrechter als de videoref vonden er niets aan.

  Er werd na de wedstrijd vooral naar de videoref gewezen. "Het was zeker een penalty", reageerde Zulte Waregemspits Peter Olayinka na de wedstrijd tegenover Het Laatste Nieuws. "Ik hoopte echt dat de scheidsrechter zou fluiten."

  Visser floot niet voor een penalty, dus werd naar de videoref gekeken. "Vervolgens dacht ik dat hij aan de videoref zou vragen of het een strafschop was - voor mij leek dat evident. Maar het was een shock toen bleek dat dat niet het geval was", zucht hij.

  "Ongelofelijk, ik vraag mezelf af wat het nut van die man is als ze hem toch niet gebruiken. De match kon makkelijk stopgezet worden om de fase te checken. Dit was een bepalend moment in de wedstrijd", besluit hij duidelijk ontevreden.

  Plaats een reactie

  Boerken +5962
  zaterdag 12 augustus 2017 om 08:11
  Na de herhaling duidelijk te zien dat het strafschop was dat kan en moet zelf iedere fcbfan toegeven, ik zie vooral dat er meer discussie zal zijn met videoref vanop de tribunes word daar ook al op ingespeeld door er om te roepen, maar waarom niet het recht geven op challenge zoals in tennis 2 per match vb. Dat de eigen ploeg kan inroepen iemand die bij die videoref zit en hem erop kan wijzen
  Vind ik leuk
  Mario_ +1028
  zaterdag 12 augustus 2017 om 08:49
  Eventueel met 3 videorefs die volledig afzonderlijk aangevraagde situaties bekijken. En zoals je zegt met optie om.door coach aangevraagd te worden zoals.in tennis.
  Zulte verdiende die penalty, wat niet wil zeggen dat ze die scoren.
  Vind ik leuk
  Shredder +2204
  zaterdag 12 augustus 2017 om 08:55
  Los van die videoref, hoe slecht was Visserke weer niet? Die gele kaart voor Nakamba... belachelijk. En elke kleine duw fluiten. Na Gent, nu ook bij Club al controverse. Tijd dat die wat in 1B gaat fluiten
  Vind ik leuk
  buck +2007
  zaterdag 12 augustus 2017 om 10:24
  Inderdaad belachelijke ref!
  Vind ik leuk
  freeman +7810
  zaterdag 12 augustus 2017 om 10:04
  Bal moest idd OP de stip ......garantie dat hij TEGEN de netten ging , zullen we nooit weten ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: "Wat is het nut van die man?"