Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: Wat is het nut van die man?

Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: "Wat is het nut van die man?"

zaterdag 12 augustus 2017 om 08:01

Het werd vrijdag geen overwinning voor Zulte Waregem tegen Club Brugge. Essevee ging in eigen huis onderuit met 1-2. Er was veel te doen om de strafschopfase in de tweede helft. De thuisploeg vond dat het een strafschop verdiende, maar zowel de scheidsrechter als de videoref vonden er niets aan.

Er werd na de wedstrijd vooral naar de videoref gewezen. "Het was zeker een penalty", reageerde Zulte Waregemspits Peter Olayinka na de wedstrijd tegenover Het Laatste Nieuws. "Ik hoopte echt dat de scheidsrechter zou fluiten."

Visser floot niet voor een penalty, dus werd naar de videoref gekeken. "Vervolgens dacht ik dat hij aan de videoref zou vragen of het een strafschop was - voor mij leek dat evident. Maar het was een shock toen bleek dat dat niet het geval was", zucht hij.

"Ongelofelijk, ik vraag mezelf af wat het nut van die man is als ze hem toch niet gebruiken. De match kon makkelijk stopgezet worden om de fase te checken. Dit was een bepalend moment in de wedstrijd", besluit hij duidelijk ontevreden.

Plaats een reactie

Boerken +3519
zaterdag 12 augustus 2017 om 08:11
Na de herhaling duidelijk te zien dat het strafschop was dat kan en moet zelf iedere fcbfan toegeven, ik zie vooral dat er meer discussie zal zijn met videoref vanop de tribunes word daar ook al op ingespeeld door er om te roepen, maar waarom niet het recht geven op challenge zoals in tennis 2 per match vb. Dat de eigen ploeg kan inroepen iemand die bij die videoref zit en hem erop kan wijzen
Vind ik leuk
Mario_ +997
zaterdag 12 augustus 2017 om 08:49
Eventueel met 3 videorefs die volledig afzonderlijk aangevraagde situaties bekijken. En zoals je zegt met optie om.door coach aangevraagd te worden zoals.in tennis.
Zulte verdiende die penalty, wat niet wil zeggen dat ze die scoren.
Vind ik leuk
Shredder +1346
zaterdag 12 augustus 2017 om 08:55
Los van die videoref, hoe slecht was Visserke weer niet? Die gele kaart voor Nakamba... belachelijk. En elke kleine duw fluiten. Na Gent, nu ook bij Club al controverse. Tijd dat die wat in 1B gaat fluiten
Vind ik leuk
buck +1464
zaterdag 12 augustus 2017 om 10:24
Inderdaad belachelijke ref!
Vind ik leuk
stama +452
zaterdag 12 augustus 2017 om 09:58
Dat Brugge zou bevoordeeld worden stond in de sterrren geschreven. Dat is niet nieuw. Als je carri7re wil maken als scheidsrechter (goed betaald notabene) dan weet je wat jet te doen staat videoref of niet. Ik zou als videoref een onafhankelijke partij nemen ipv iemand van de bond.... Voor pietluttig duwwerk wordt gefloten voor ernstige fouten sluit men de ogen, sorry het niveau gaat niet omhoog ondanks de testen....
Vind ik leuk
freeman +5773
zaterdag 12 augustus 2017 om 10:04
Bal moest idd OP de stip ......garantie dat hij TEGEN de netten ging , zullen we nooit weten ?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: "Wat is het nut van die man?"