Manchester United werkt aan terugkeer Ibrahimovic: Hij kan nog beter'

  Manchester United werkt aan terugkeer Ibrahimovic: "Hij kan nog beter'

  vrijdag 11 augustus 2017 om 15:35

  De kans bestaat dat Zlatan Ibrahimovic terugkeert bij Manchester United. José Mourinho bevestigt vrijdag dat de Engelse grootmacht werkt aan een deal.

  "Zlatan is geblesseerd en heeft tijd nodig om te herstellen. Hij is niet klaar om dit weekend in actie komen", zegt Mourinho met een dikke knipoog op de persconferentie, twee dagen voor het eerste competitieduel met West Ham United. "Het (de terugkeer van Zlatan, red.) is op dit moment niet zo urgent dat de beslissing op korte termijn gaat vallen."

  Ibrahimovic herstelt op dit moment van een zware knieblessure, die hij opliep in de Europa League-kwartfinale tegen Anderlecht. Zijn rentree staat gepland voor het nieuwe jaar. De 35-jarige Zweed maakte vorig seizoen zeventien doelpunten in 28 competitiewedstrijden. De optie voor een extra seizoen werd deze zomer niet gelicht door Manchester United.

  Mourinho: "Ik denk dat we allemaal hebben kunnen zien wat hij vorig jaar heeft gedaan voor Manchester United. Het was wat hem betreft niet genoeg. Hij denkt dat hij nog beter kan en wil op het hoogste niveau blijven spelen. We bespreken de mogelijkheid dat hij in de tweede seizoenshelft weer bij ons aansluit."

  Plaats een reactie

  SD +6114
  vrijdag 11 augustus 2017 om 16:26
  niet goed voor Lukaku
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Manchester United werkt aan terugkeer Ibrahimovic: "Hij kan nog beter'