'Vermaelen-dromen zijn geen bedrog, deal met Anderlecht niet onbespreekbaar'

'Vermaelen-dromen zijn geen bedrog, deal met Anderlecht niet onbespreekbaar'

04-08-2017 07:20
6

RSC Anderlecht kan deze zomer uitpakken met de deal van deze transferperiode. Eerder raakte al bekend dat paars-wit interesse toont in Thomas Vermaelen. Bij Anderlecht mogen ze ook dromen.

Herman Van Holsbeeck bevestigde donderdag nog dat Anderlecht interesse toont in Vermaelen. Er werd volgens Het Nieuwsblad al even gepolst bij de entourage van de 31-jarige Rode Duivel. Een onhaalbare naam lijkt het, maar toch mag men in Brussel dromen. De verdediger stuurde Anderlecht namelijk niet meteen wandelen. De Champions League en nodige speeltijd zouden de verdediger kunnen overtuigen.

Het grootste struikelblok is alvast het financiële plaatje. Barça wil Vermaelen zien vertrekken, maar hij is een dure vogel. Anderlecht kan hem dan ook enkel aantrekken via een huurconstructie. Daarnaast moet Barcelona ook een groot deel van zijn loon blijven betalen.

Vermaelen zal zijn Engelse vrouw Polly ook warm moeten maken voor een verhuis naar ons land. Zij ziet een terugkeer naar Engeland eerder zitten. Dat behoort ook nog tot de mogelijkheden, want West Bromwich Albion en Crystal Palace tonen eveneens interesse.