Denswil krijgt uitgesproken transferadvies: ''Het zou de juiste stap zijn''

Denswil krijgt uitgesproken transferadvies: ''Het zou de juiste stap zijn''

18-07-2017 11:13
0

Het is nog maar zeer de vraag of Stefano Denswil bij de start van de competitie nog voor Club Brugge speelt. De Nederlandse centrumverdediger wordt nadrukkelijk gelinkt aan het Duitse HSV. Landgenoot Rafael van der Vaart zou dit een uitstekende stap vinden voor Denswil, over wie hij zeer positief is.

"Denswil zou goed voor HSV zijn en HSV goed voor hem", laat Van der Vaart, tegenwoordig speler van het Deense FC Midtjylland, optekenen door het Duitse BILD. "Hij kan zich in Hamburg verder ontwikkelen. Het zou de juiste stap zijn." Voor de 109-voudig international van het Nederlands elftal is Denswil geen onbekende. "Stefano is een snelle centrumverdediger met inzicht, een goede techniek en hij is sterk aan de bal. Hij heeft bij Ajax een heel goede opleiding gehad. Het zou mooi zijn als hij het HSV-shirt gaat dragen."

Denswil is één van de kandidaten om de verdediging van HSV te versterken, zo bleek afgelopen weekend. Blauw-Zwart zou tussen de zes en zeven miljoen euro verlangen. Er liggen echter kapers op de kust. Ook het Italiaanse Torino heeft naar verluidt interesse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie