'Ook andere Belgische topclub wilde KAA Gent verlossen van Perbet'

'Ook andere Belgische topclub wilde KAA Gent verlossen van Perbet'

03-07-2017 10:03
8

Jérémy Perbet zorgde mogelijk voor de meest verrassende, binnenlandse zomertransfer van het jaar. Club Brugge plukte de aanvaller weg bij KAA Gent. Nu blijkt dat niet alleen Blauw-Zwart hem wilde strikken. Volgens Het Laatste Nieuws toonde ook KRC Genk meer dan gewone interesse.

Bij KAA Gent had Perbet geen toekomst meer. Hein Vanhaezebrouck rekende niet meer op zijn topschutter van vorig seizoen. Club Brugge zag een kans en greep deze. Het betaalde naar verluidt één miljoen euro voor de Fransman, die is ons land een garantie voor doelpunten is. Blauw-Zwart legde Perbet vast voor twee seizoenen.

Naast Club Brugge wilde ook KRC Genk zich versterken met Perbet. In Limburg zagen ze in de 32-jarige aanvaller de ideale tussenpaus. Nummer één spits Nikos Karelis is immers nog altijd aan het revalideren. Bij Genk weten ze dat ze helaas niet veel op hun Griek kunnen rekenen in de eerste maanden van het nieuwe seizoen. Met Perbet zou hun probleem op korte en misschien op langere termijn opgelost zijn. 

Lees ook: Louwagie verklaart transfer van Perbet: "Iedereen is geholpen"