'Als wij Alexis Sanchez kunnen vastleggen, zal de club klaar zijn'

'Als wij Alexis Sanchez kunnen vastleggen, zal de club klaar zijn'

02-07-2017 00:01

Carlo Ancelotti wil Alexis Sanchez graag aan zijn selectie toevoegen, maar alleen tegen de juiste prijs. De trainer van Bayern München geeft aan dat hij de Chileense aanvaller van Arsenal een 'geweldige speler' vindt, maar niet van plan is om absurd veel geld voor hem neer te leggen.

"Als er een mogelijkheid langskomt, zal de club klaar zijn", zo laat Ancelotti weten op een persconferentie. De sterspeler van The Gunners wordt al een tijdje aan diverse clubs gelinkt, waaronder het Bayern van Arjen Robben. "Er zijn een hoop geruchten", reageert Ancelotti. "Alexis is een geweldige speler, maar hij is niet de enige in de wereld."

Ancelotti kijkt met een scheef gezicht naar de transfermarkt. Volgens de Italiaan gaan er absurde bedragen rond in de voetbalwereld. "Er zijn diverse mogelijkheden op de transfermarkt. Ik vind dat de markt momenteel een beetje op hol geslagen is. Bayern is in ieder geval niet op hol geslagen. Ik ken de gewoonte van deze club en ga niet om spelers vragen waar de club bizarre bedragen voor moet betalen. Maar als er buitenkansen zijn, waarom niet?"