'Dossier van Mechele krijgt opmerkelijke nieuwe wending'

'Dossier van Mechele krijgt opmerkelijke nieuwe wending'

15-06-2017 07:45

Club Brugge heeft een belangrijke knoop doorgehakt over Brandon Mechele, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan STVV. Het Laatste Nieuws meldde eerder dat hij mocht vertrekken, maar dat lijkt niet te kloppen. Het Belang Van Limburg weet uit goede bron dat Mechele wel degelijk terug naar Club gaat. 

Ivan Leko zou nu gevraagd hebben dat Mechele wordt toegevoegd aan de A-kern voor komend seizoen. Een basisplaats halen wordt evenwel niet gemakkelijk voor de stevige verdediger, want Stefano Denswil, Benoît Poulain en zelfs Björn Engels zijn voorlopig nog niet weg. Als twee van die drie namen vertrekken, liggen de kaarten echter heel anders.

Ook de nieuwelingen Erhan Masovic en German Mera spelen centraal in de verdediging, maar Club Brugge behoudt toch zijn vertrouwen in het eigen jeugdproduct. Een streep door de rekening voor STVV, dat eerder al Sébastien Bruzzese links liet liggen. Hij gaat waarschijnlijk naar KV Kortrijk. Enkel de derde huurling, Boli Bolingoli, komt dus nog in aanmerking voor een verlengd verblijf op Stayen.