'Overbodige speler van Club Brugge trekt naar KV Kortrijk'

  'Overbodige speler van Club Brugge trekt naar KV Kortrijk'

  vrijdag 16 juni 2017 om 10:50

  Club Brugge leende afgelopen seizoen Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese uit aan STVV. Het Belang Van Limburg weet dat de Kanaries twee van die drie spelers willen houden, maar voor Bruzzese gaat het niet meer. 

  STVV heeft de piste van de Belgische doelman inmiddels opgegeven. Oorspronkelijk deed STVV een aanbieding om de drie spelers nog een jaar te huren, maar dat hebben ze nu bijgesteld. Dat is vooral goed nieuws voor KV Kortrijk, de andere ploeg die interesse had om Bruzzese over te nemen. Die club heeft nu geen concurrentie meer om de doelman te gaan halen.

  Bruzzese werd in 2015 naar Club Brugge gegaan en was er onverwacht zelfs enkele maanden titularis. Door de belabberde prestaties van Sinan Bolat schoof hij op, maar aan de winterstop werd hij zelf al vervangen door Ludovic Butelle. Nu is het verhaal bij Club Brugge dus volledig afgelopen voor de nu 28-jarige keeper.

  Update 16/06 om 10:50u: Volgens Het Laatste Nieuws zijn Bruzzese en KV Kortrijk tot een akkoord gekomen. Vrijdag keert de doelman terug uit vakantie, zaterdag tekent hij een contract bij de Kerels

  Plaats een reactie

  woensdag 14 juni 2017 om 12:26
  STVV wou huren,KVK wil kopen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Overbodige speler van Club Brugge trekt naar KV Kortrijk'