Moet verrassende naam zijn koffers pakken bij Club Brugge?

Moet verrassende naam zijn koffers pakken bij Club Brugge?

14-06-2017 11:45
1

Het Laatste Nieuws heeft een lijst opgesteld van spelers die zeker mogen vertrekken bij Club Brugge. Van zeven namen in de krant quasi zeker, en daarbij zit ook de naam van Brandon Mechele.

De andere namen zijn vrij voorspelbaar: de huurlingen Valerijs Sabala, Dylan Seys, Jean-Charles Castelletto en Leandro Pereira hebben nog vrijwel niets bewezen, voor hen wordt er zeker gekocht naar een definitieve koper. Nikola Storm speelde zich in de kijker bij Oud-Heverlee Leuven, maar efficiëntie blijft een probleem: voor hem is een uitleenbeurt mogelijk. Sebastien Bruzzese is overbodig en gaat waarschijnlijk naar KV Kortrijk.

Dan rest nog Mechele, die kennelijk ook geen kans meer gaat krijgen bij Club. Dat is opmerkelijk, want onder de nieuwe coach Ivan Leko was Mechele nog een basisspeler bij STVV. Toch zou hij weg mogen, STVV kan hem met open armen ontvangen.

Verder zijn er ook nog veel spelers die in de categorie 'twijfelgevallen' worden ondergebracht. Spelers als Butelle, Strandberg, Diaby, Coopman, Denswil, Bolingoli, Pina, Izquierdo en Engels gaan niet zeker vertrekken, maar maken wel veel kans op een transfer.