Antwerp panikeert (nog) niet: Tijd genoeg om klaar te zijn voor competitiebegin

Antwerp panikeert (nog) niet: "Tijd genoeg om klaar te zijn voor competitiebegin"

Gepubliceerd: maandag 12 juni 2017 om 20:14ma 12-06-2017 om 20:14

Promovendus Antwerp is vandaag als eerste eersteklasser gestart aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De kampioen uit de Proximus League doet dat vooralsnog zonder nieuwe trainer. Wim De Decker leidde de eerste oefensessie, maar weigerde met de pers te praten. Enkele spelers waren wel bereid een reactie te geven.

"Dinsdag zal er meer duidelijkheid zijn over wat er gaat gebeuren", verklaarde middenvelder Faris Haroun voor de microfoon van Sporza. "Voor ons was het vooral belangrijk om weer in eerste klasse te spelen. We hebben nog tijd genoeg om klaar te zijn voor de eerste speeldag. Of Wim De Decker vandaag afscheid genomen heeft? Neen, nog niet."

"Dit is een beetje typisch Antwerp", aldus Joren Dom. "Dit is een club waar niet alles altijd van een leien dakje loopt, maar dit zal ons geen punten kosten in de competitie. Dat zou me toch straf lijken. Het is vreemd dat we nog geen duidelijkheid hebben over wie de lijnen zal uitzetten. Maar het is vooral belangrijk om fit te zijn voor het begin van de competitie."

Lees ook: "We willen onze voet naast de toppers zetten, waarom niet vanaf speeldag één?"
Lees ook: 'Twee kandidaten vallen af, Vercauteren en Maes niet naar Antwerp'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws