'Twee kandidaten vallen af, Vercauteren en Maes niet naar Antwerp'

'Twee kandidaten vallen af, Vercauteren en Maes niet naar Antwerp'

12-06-2017 12:10
2

Er bestaat nog geen duidelijkheid over de nieuwe coach van Antwerp. The Great Old zoekt nog steeds naar een nieuwe coach. Peter Maes leek de belangrijkste kandidaat, maar ook andere namen werden al gepolst.

Maes leek de voorbije weken de trainer te gaan worden. Volgens Het Laatste Nieuws kreeg hij echter al een tijdje niets meer te horen van de club. Het Antwerp-bestuur bewandelt namelijk ook andere pistes. Zo werd Frank Vercauteren al genoemd als mogelijke coach van de Antwerpenaren. Er zou ook al onderhandeld geweest zijn met Trond Sollied, de ex-coach van Club Brugge en AA Gent.

Wie het wordt, is nog niet duidelijk. De Antwerpenaren beginnen maandag aan hun eerste trainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Omdat er nog geen nieuwe coach is moet de vertrekkende Wim De Decker (die nog een contract tot eind juni heeft bij de club) de trainingen leiden. Meer dan waarschijnlijk is dat ook zonder nieuwe uitrustingen voor volgend seizoen.

Update 12.10 uur: Volgens Stadion zullen alvast Vercauteren en Maes niet naar Antwerp trekken. Het tweetal krijgt geen job bij The Great Old. Daardoor ligt Sollied in pole-position om de nieuwe coach te worden.