Totale chaos bij Antwerp, vertrekkende De Decker moet trainingen leiden

Totale chaos bij Antwerp, vertrekkende De Decker moet trainingen leiden

10-06-2017 08:38

Royal Antwerp FC keert na dertien jaar terug naar Eerste Klasse. Die terugkeer verloopt echter bijzonder chaotisch. De eerste training van het seizoen staat maandag al op het programma, maar er is heel wat onduidelijkheid. Zo is er nog steeds geen nieuwe coach.

Volgens Het Nieuwsblad wisten de spelers tot vrijdagavond nog niet eens wanneer de trainingen zouden starten. 's Avonds kregen ze dan toch een mail binnen, maandag beginnen de trainingen ter voorbereiding op volgend seizoen. Die trainingen beginnen dan wel mogelijk zonder nieuwe trainer, want Antwerp blijft zoeken naar de geschikte coach.

Daardoor moet Wim De Decker, die nog een contract tot eind juni heeft bij de club, de trainingen leiden. Opvallend, want eigenlijk gaat hij vertrekken bij The Great Old. Intussen zoekt men bij Antwerp nog steeds naar een nieuwe coach. Peter Maes blijft de grootste kandidaat om De Decker op te volgen.

Oefenprogramma
Ook het oefenprogramma is nog niet helemaal gevuld. Een stage is niet vastgelegd en er zijn nog maar twee oefenwedstrijden bekend, al is er nog geen officieel akkoord getekend met de clubs in kwestie (Rochus Deurne en Zwarte Leeuw).