Oostendenaar heeft ideale tegenstander: Ploeg uit de buurt van Servië

Oostendenaar heeft ideale tegenstander: "Ploeg uit de buurt van Servië"

01-06-2017 12:00

Adam Marusic was woensdag een van de uitblinkers bij KV Oostende tegen KRC Genk. De middenvelder viel vooral op door zijn onuitputtelijke loopvermogen. Marusic kan terugblikken op een sterk seizoen en is uiteraard tevreden met het Europees ticket.

In de voorronde van de Europa League kan Oostende met onder meer AC Milan en Zenit Sint-Petersburg enkele kleppers loten. Maar de Montenegrijn weet tegen wie hij het liefst zou spelen. Die keuze is toch vrij opmerkelijk. "Ik heb nog nooit Europees gespeeld met een club, dus het wordt zeker speciaal. Er zijn veel topploegen die we kunnen loten, we zullen wel zien wat het wordt. Maar ik hoop een toch op ploeg uit Servië. Iets in de buurt van mijn thuisland."

Marusic kwam ook nog terug op de overwinning tegen Genk. Volgens de middenvelder hebben de kustboys die allerminst gestolen. "Ons team speelt een hele goede wedstrijd. We hebben voor elke bal gevochten. Het was echt zalig. We hebben zeker verdiend gewonnen. Maar ik ben toch blij dat het seizoen nu gedaan is. Het was niet makkelijk om te zien dat iedereen al vakantie had", klinkt het bij een enthousiaste Marusic bij Play Sports.