Gerucht uit Italië: Mourinho gaat vol voor ex-Bruggeling van 45 miljoen euro

Gerucht uit Italië: Mourinho gaat vol voor ex-Bruggeling van 45 miljoen euro

27-05-2017 18:00

Ivan Perisic wordt mogelijk de eerste mega-aankoop van Manchester United voor het nieuwe seizoen. Italiaanse media zijn ervan overtuigd dat José Mourinho de Kroatische aanvaller dolgraag wil toevoegen aan zijn selectie. 

Mediaset Premium weet dat Paris Saint-Germain bereid is om héél ver te gaan voor de 28-jarige speler van Internazionale. Perisic, die van 2009 tot en met 2011 voor Club Brugge speelde, heeft echter zijn zinnen gezet op een overstap naar de Premier League. Mourinho sprak eerder dit jaar uitgebreid met de Kroaat. De Portugese manager en de vleugelspits zaten in Zagreb blijkbaar uren om de tafel. 

Inter vraagt zo'n 45 miljoen euro voor Perisic, die eerder ook nog voor VfL Wolfsburg en Borussia Dortmund actief was. Dit seizoen speelde de aanvaller 41 officiële duels namens zijn club. Daarin scoorde hij tien keer en leverde hij tien assists af. Inter is bereid om Perisic te verkopen. De Nerazzurri hopen op hun beurt James Rodriguez los te weken bij Real Madrid, stelt Mediaset Premium.