Weiler krijgt felicitaties van wereldcoach: Hij was altijd al speciaal

  Weiler krijgt felicitaties van wereldcoach: "Hij was altijd al speciaal"

  vrijdag 19 mei 2017 om 09:45

  René Weiler heeft alle kritiek van zich afgeworpen, bij Anderlecht heeft hij zijn eerste grote succes als trainer geboekt. Joachim Löw, de Duitse bondscoach is niet verbaasd. Hij kent de Zwitser en vond hem altijd al bijzonder.

  Löw bracht de herft van zijn voetbalcarrière door bij FC Winterthur, een laagvlieger uit Zwitserland. Daar ontmoette hij de jonge Weiler. "Weet je, René is nooit 'normaal' geweest. Hij was geen typische jonge speler die pas komt piepen in de kleedkamer. Hij was... anders. Speciaal. Hij had buitengewoon veel zelfvertrouwen. Daar had ik respect voor. Zelfs als jonge gast van 19 had hij altijd en overal zijn eigen idee", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

  Löw heeft Anderlecht dit seizoen dan ook op de voet gevolgd. "Ik ben zijn carrière altijd met veel interesse blijven volgen. Hij doet een fantastische job, als je het mij vraagt. Dat was bij Nürnberg het geval, en nu bij Anderlecht zeker. Toen hij als coach begon, wíst ik dat hij succesvol zou zijn. Doe me een plezier: doe hem mijn groeten. En zeg hem dat hij moet blijven voortdoen."

  Plaats een reactie

  ketje55 +2099
  vrijdag 19 mei 2017 om 10:26
  Toch leuk als er echte trainers hun mening geven!
  Vind ik leuk
  Garland +4803
  vrijdag 19 mei 2017 om 12:20
  Hoezo de teksten Marc Dank zijn toch zoveel 'interessanter'. :-D
  Vind ik leuk
  Tom♡rsca +244
  vrijdag 19 mei 2017 om 17:30
  Proficiat weiler ben blij dat je u eigen ding gedaan hed mee de ploeg en ni teveel nor de media geluisterd en geziet wel we hebben onze 34titel gehaald toch wel de verdienste van weiler en de ploeg natuurlijk
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Weiler krijgt felicitaties van wereldcoach: "Hij was altijd al speciaal"