Stuivenberg denkt aan het volk: We willen ons publiek vermaken

Stuivenberg denkt aan het volk: "We willen ons publiek vermaken"

16-05-2017 20:32

KRC Genk moet nog twee groepswedstrijden in Play-Off 2 spelen. Die matchen doen er niet toe, want de Limburgers zijn al zeker van groepswinst. Toch wil Albert Stuivenberg er nog mooie wedstrijden van maken te beginnen met donderdag tegen Roeselare. 

Op de website van KRC Genk blikt de Nederlandse trainer vooruit op het duel tegen de ploeg uit de Proximus League. "Wij willen het goed gevoel behouden, dat blijft in elk geval zo, Het is weer een thuiswedstrijd en we willens ons publiek vermaken. Bovendien, als je kijkt naar de groep, dan is Roeselare samen met Eupen de ploeg die het ons het moeilijkst gemaakt heeft tot nu toe. Ze durven wel te voetballen. Het is een ploeg met een duidelijke visie ook al wordt er al eens van veldbezetting gewisseld."

"Voor ons is het een interessante tegenstander. Wij willen het goed gevoel vasthouden en blijven winnen. Met de handrem op spelen zullen we niet, nooit, never doen. Dat kennen we zelfs niet. Zo bereiden we onze wedstrijden ook niet voor."

"Of we dit als oefenwedstrijden bekijken ? Ook niet. Het zijn en blijven wedstrijden in Play-Off 2 waar mensen naar komen kijken. Die willen we vermaken. En we hebben afspraken gemaakt hoe wij deze periode zouden aanpakken. We willen de kansen zo groot mogelijk houden om die eerste finale te winnen. Daarom moeten we het goed gevoel vasthouden en altijd maar beter willen worden."