Heeft sterkhouder Standard zijn allerlaatste match voor de club al gespeeld?

Heeft sterkhouder Standard zijn allerlaatste match voor de club al gespeeld?

09-05-2017 14:52

Het seizoen van Standard is al compleet mislukt en het wordt er niet makkelijker op. De Rouches moeten sterkhouder Ishak Belfodil namelijk missen tijdens de laatste weken van het seizoen.

Belfodil gaat woensdag onder het mes en voor de Algerijnse spits is het seizoen daarmee ten einde. Dat meldt Standard via de officiële website. ''Woensdag zal onze Algerijnse aanvaller zich laten opereren aan de neus (neustussenschotcorrectie) in het Universitair Ziekenhuis van Luik. Zijn onbeschikbaarheid wordt geschat op meerdere weken. Ishak ziet zo de laatste wedstrijden van dit seizoen aan zijn neus voorbijgaan. Standard de Liège wenst Ishak Belfodil een goede operatie en een spoedig herstel toe'', zo valt er te lezen in een korte verkaring.

De fans zien Belfodil wellicht niet meer terug in het shirt van Standard. Belfodil, die afgelopen zomer transfervrij heeft vastgelegd, heeft zich met zeventien treffers in de kijker gespeeld. Een transfer naar Everton ketste deze winter af, maar in Luik houdt men nu sterk rekening met een vertrek. Belfodil zou bovendien niet meer goed in de spelersgroep liggen.