Gaat ex-Bruggeling KV Mechelen verlaten? Interesse van andere clubs

Gaat ex-Bruggeling KV Mechelen verlaten? "Interesse van andere clubs"

18-04-2017 19:15

KV Mechelen won afgelopen weekend met 1-2 van Waasland-Beveren, het mocht onder meer doelpuntenmaker Reda Jaadi bedanken voor die zege. Jaadi zag zijn optie echter niet gelicht worden en kan dus weg.

KV Mechelen lichtte de optie in zijn contract niet, maar denkt wel na over een nieuw contract als Play-off 2 goed verloopt. Hetzelfde geldt overigens voor spits Christian Osaguona. Jaadi, die dit seizoen nog met een amateurcontract begon bij Malinwa, maakt zich echter geen zorgen over de toekomst.

"Op het einde van het seizoen bekijk ik mijn opties. Er is interesse van andere clubs, maar zolang ik nog bij KV zit, denk ik daar niet aan. Ik voel me goed. We zien wel wat de toekomst brengt", zo verklaart Jaadi bij Het Nieuwsblad.

Jaadi heeft nog maar 116 minuten op de teller staan voor Mechelen, maar kon wel al twee doelpunten scoren. Een opsteker voor Jaadi, die nog in de jeugd van Standard en Club Brugge heeft gespeeld. "Ik probeer de kansen die ik krijg te grijpen. Als ik dan ook nog kan scoren, des te beter."