Voormalig doelman van Club Brugge breekt arm, verdediger neemt over

Voormalig doelman van Club Brugge breekt arm, verdediger neemt over

Gepubliceerd: maandag 10 april 2017 om 10:02ma 10-04-2017 om 10:02

Afgelopen weekend verliep allerminst perfect voor Yves Lenaerts. De voormalige doelman van Club Brugge kwam het noodlot tegen. Tijdens een wedstrijd brak hij immers zijn onderarm. 

ASV Geel moest dit weekend op bezoek bij VW Hamme. Na een halfuur spelen bij 0-1 ging het mis voor Lenaerts. Na een botsing met Stijn De Wilde bleef de doelman van Geel minutenlang op de grond liggen. Even speelde hij nog door, maar uiteindelijk moest hij van het veld en was de diagnose duidelijk, een gebroken onderarm. Maandag gaat de doelman al onder het mes en wacht hem een revalidatie van enkele weken. 

Opvallend: na zijn blessure kwam Jo Christiaens Lenaerts vervangen. Pikant detail, de kapitein van Geel is normaal een verdediger. Met Christiaens in het doel liep het voor Geel wel goed af. De bezoekers boekten een 1-4 zege op het veld van Hamme. 

In de stand staat Geel nu zevende. Hamme vinden we terug op plaats tien. Beerschot Wilrijk domineert al een tijdje de reeks. 

Lenaerts stond tussen 2006 en 2010 op de loonlijst van Club Brugge, maar kon er nooit doorbreken. Via Oud-Heverlee Leuven kwam de doelman uit bij Geel. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws