Anderlecht houdt grootse schoonmaak: 'Tien spelers moeten opkrassen'

Anderlecht houdt grootse schoonmaak: 'Tien spelers moeten opkrassen'

05-04-2017 12:16
1

Het seizoen is nog in volle gang, maar de clubs zijn achter de schermen al druk bezig met de samenstelling van de kern voor het volgende seizoen. Anderlecht is van plan om een grote schoonmaak te houden, want liefst tien spelers zouden op zoek moeten naar een nieuwe club.

La Dernière Heure schrijft dat dit tiental in de ogen van de club geen toekomst meer heeft bij paars-wit. De tien worden momenteel allemaal verhuurd, maar volgens de krant hebben zij tijdens hun uitleenbeurt niet genoeg indruk gemaakt om te mogen hopen op een nieuwe kans. 

Het zou gaan om de volgende tien namen: Aaron Leya Iseka, Dodi Lukebakio, Michael Heylen, Hervé Matthys, Davy Roef, Sebastien De Maio, Fabrice N'Sakala, Nathan Kabasele en Hamdi Harbaoui en Rafael Galhardo. Met name voor Davy Roef zou een definitief vertrek zeer pijnlijk zijn, want het jeugdproduct begon dit seizoen nog als eerste doelman bij de Brusselaars. Roef kon de verwachtingen niet waarmaken, waardoor hij opvallend genoeg bij het Spaanse Deportivo La Coruna werd gestald. Een herkansing lijkt hij in Brussel dus ook niet meer te krijgen.