Martinez houdt vijf spelers uit Jupiler Pro League in de gaten voor Duivels

Martinez houdt vijf spelers uit Jupiler Pro League in de gaten voor Duivels

15-03-2017 14:14
1

Wie tegenwoordig droomt van een selectie voor de Rode Duivels, speelt best in een grote buitenlandse competitie. Het aantal spelers uit de Jupiler Pro League die worden opgeroepen voor de nationale ploeg zijn heel schaars. Toch houdt bondscoach Roberto Martinez een aantal spelers uit onze vaderlandse competitie aandachtig in de gaten.

VoetbalPrimeur.be meldde eerder al dat Hendrik Van Crombrugge op de radar van de Spanjaard staat. De 23-jarige doelman van Eupen zit alvast in de ruime voorselectie voor de wedstrijden tegen Griekenland en Rusland. "Hij is een moderne doelman en was al vaak beslissend dit seizoen. Ik zag hem aan het werk tegen Standard en AA Gent", vertelde Martinez aan L’Avenir.

Bij de nationale beloftenploeg lopen volgens de Spaanse bondscoach nog enkele pareltjes rond. "Landy Dimata, Leandro, Timothy Castagne en Corentin Fiore", aldus Martinez. De volgende wedstrijd van de Rode Duivels is een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 op 25 maart in het Koning Boudewijnstadion tegen Griekenland. Enkele dagen later speelt onze nationale ploeg een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Rusland.