Youri Tielemans geeft mij maar zelden een wauw-gevoel

"Youri Tielemans geeft mij maar zelden een wauw-gevoel"

25-02-2017 11:15
6

Youri Tielemans is grof wild op de transfermarkt. Heel wat Europese topclubs hebben zijn naam met stip genoteerd, maar dat vindt Youri Mulder wat voorbarig. In Fan! geeft hij aan dat Tielemans nog te wisselvallig is voor een volgende stap.

Mulder denkt dat Tielemans best nog een seizoen bij Anderlecht blijft. "Wat ik al gezien heb van Tielemans gaf me zelden een wauw-gevoel. Een fabelachtige traptechniek, dat wel, maar verder was ik toch niet onweerstaanbaar onder de indruk. En hij mist regelmaat. Ik zou zeggen Youri, doe er een jaartje bij. Geef je nog eens voor een wedstrijd of 55 bij Anderlecht, waarin je je club kan grootmaken."

Een zogeheten tussenstap naar een Europese subtopper is kennelijk niet zo'n goed idee. "Ik weet het wel, er wordt wel eens gezegd dat Kevin De Bruyen ook eerst tussenstappen bij Werder Bremen en Wolfsburg nodig had om bij Manchester City te komen. Maar De Bruyne kwam van Racing Genk, laat ons dat niet vergeten. Anderlecht is dan toch een maatje groter. De ideale constructie zou zijn dat een topclub hem koopt en nog een jaar uitleent aan Anderlecht."