Man van de match: Het klopt dat er sprake was van vertrek in de wintermercato

  Man van de match: "Het klopt dat er sprake was van vertrek in de wintermercato"

  vrijdag 17 februari 2017 om 13:57

  Jérémy Perbet liet donderdag AA Gent dromen van de volgende ronde in de Europa League. Tegen Tottenham Hotspur scoorde hij in de heenwedstrijd van de 1/16e finales het enige doelpunt van de match. 

  "Ik ben blij dat ik beslissend kon zijn vandaag, en kon tonen wat ik nog in mijn mars heb. Of het mijn grootste doelpunt uit mijn carrière was? Toch wel tegen een van de grootste clubs. Net dan is scoren wel fijn. Ik speelde in het verleden al tegen ploegen zoals Barcelona en Real Madrid maar scoren lukte toen niet. Nu wel, een heerlijk gevoel om hier het verschil te kunnen maken", aldus Perbet op de website van AA Gent

  Perbet verscheen tegen Tottenham aan de aftrap. Dat schrok de aanvaller zelf ook een beetje van. "Het klopt dat er sprake was van een vertrek in de wintermercato. Uiteindelijk besloot ik, na enkele gesprekken, dat het voor mij het beste was om hier te blijven. Dan merk je dat het snel kan gaan in het voetbal. Het ene moment speel je bij de beloften tegen Anderlecht en het andere moment scoor je tegen Tottenham in de Europa League."

  Tot slot bedankte Perbet nog de fans van AA Gent. "Ook gaat er ongelooflijk veel lof uit naar de supporters. Zij hebben me voortdurend gesteund en ik heb er heel veel aan gehad. Dus daar ben ik ze erg dankbaar voor."

  Poll

  Hoeveel is de speler waard?

  (371 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Man van de match: "Het klopt dat er sprake was van vertrek in de wintermercato"