Vanhaezebrouck krijgt vervelende vraag: Dan winnen we de Champions League

Vanhaezebrouck krijgt vervelende vraag: "Dan winnen we de Champions League"

19-01-2017 18:15

AA Gent speelt vrijdag al in eigen huis tegen Sporting Charleroi, tijd voor Hein Vanhaezebrouck om zijn persconferentie te geven. Daar stond helaas één onderwerp centraal: Adrien Trebel.

De Fransman leek lange tijd op weg naar AA Gent, maar werd in de laatste rechte lijn afgesnoept door Anderlecht. Een klap, maar veel meer wil Vanhaezebrouck er niet over zeggen. "Ik geef geen commentaar over Trebel, dat is geen speler van ons. Ik praat niet over spelers die er niet zijn. Dat ik Trebel graag wou? Ik wil er veel graag. Als iedereen die ik wil moest komen, word je ieder jaar kampioen en win je misschien de Champions League", wordt hij geciteerd door Sporza.

Trebel had wel een langverwachte opvolger voor Sven Kums kunnen zijn. "Je moet de zaken nemen zoals ze zijn. Je wil spelers: heb je ze, oké. Heb je ze niet, dan wil ik er niets over zeggen. Dat heeft geen zin. Een Gouden Schoen is moeilijk te vervangen. We proberen dat naar best vermogen te doen. We hebben er een paar jonge middenvelders bij. De jongeren moeten blijven stappen zetten. Ze komen bij een jonge kern terecht en zullen samen sneller moeten groeien."