KAA Gent kan tegen Tottenham rekenen op 7000(!) fans

KAA Gent kan tegen Tottenham rekenen op 7000(!) fans

19-01-2017 16:46

KAA Gent zal in principe kunnen reken op de steun van maar liefst 7.000 fans als het op Wembley Tottenham partij geeft. Door de stormloop voor tickets heeft de Engelse topclub beslist om meer plaatsen aan Gent toe te kennen.

Oorspronkelijk waren er al vierduizend plaatsen voorzien voor de fans van de Buffalo's, die reikhalzend uitkijken naar de confrontatie met de Spurs. De tickets kosten maar tien pond, omgerekend zo'n twaalf euro. Daarop ontstond een ware toeloop op de beschikbare toegangskaarten. De verkoop van de Gentse tickets begint pas zaterdag, maar maandag al vroegen maar liefst 2.000 Belgische fans tickets aan in vakken van Tottenham, weet Het Nieuwsblad.

Daarop besliste de Engelse club om de 2.000 Belgische ticketaanvragen in de bovenste ring te lokaliseren. Bovendien ontvangt Gent 1.000 extra tickets. De Buffalo's zijn tevreden over de samenwerking met Tottenham Hotspur. De verwachting is dat Wembley uitverkocht zal geraken, wat eerder raakte al bekend dat ook de fans van de Spurs storm lopen voor de wedstrijd.