Vossen vindt vorm terug en maakt jacht op Teodorczyk

Vossen vindt vorm terug en maakt jacht op Teodorczyk

12-01-2017 16:15
4

Jelle Vossen heeft stilaan zijn goede vorm terug te pakken bij Club Brugge. De aanvaller startte wisselvallig aan het seizoen, maar lijkt nu al zijn duivels te ontbinden. Vossen doet nu eindelijk weer waarvoor hij naar Brugge werd gehaald: scoren.

Vossen zit nu aan twaalf competitietreffers voor de landskampioen. Daarmee staat hij op de tweede plaats in de topschuttersstand. De publiekslieveling van Club Brugge wil de Gouden Stier op zijn rug dragen, maar moet dan eerst voorbij de ongenaakbare Lukasz Teodorczyk zien te geraken. De Pool heeft momenteel vier doelpunten meer weten te maken dan Vossen. Hij staat met zestien treffers aan de leiding in de ranking.

Toch is de titel belangrijker dan de persoonlijke doelstelling voor Vossen. "Dat interesseert elke spits wel, maar ik ben er nu niet mee bezig. Ik wil mijn steentje bijdragen en Club Brugge aan de titel helpen'', zegt hij aan Sporza. De aanvaller laat er ook geen twijfel meer over bestaan: de titel is het hoofddoel van de Bruggelingen. "Dat is altijd ons doel geweest, zeker na de pijnlijke bekeruitschakeling en de ontgoocheling in de Champions League. We zijn, jammer genoeg, nog maar in één competitie aanwezig'', besluit Vossen.