OFFICIEEL: Anderlecht trekt spits aan en leent hem uit aan Roeselare

OFFICIEEL: Anderlecht trekt spits aan en leent hem uit aan Roeselare

09-01-2017 18:35
4

Anderlecht gaat deze week vermoedelijk een extra wintertransfer voorstellen. De transfer van Dylan Lambrecht wordt namelijk officieel. Het Nieuwsblad weet dat die spits meteen weer zal worden uitgeleend.

Lambrecht is een 24-jarige spits die momenteel het mooie weer maakt bij FC Luik. Die club speelt wel maar in de Tweede Amateurklasse. De transfer naar Anderlecht is een enorme stap voor de targetman, en dus wil het bestuur een tussenstap regelen. Lambrecht zal bij zijn aankomst meteen terug worden uitgeleend, maar het is nog niet duidelijk aan welke ploeg.

De interesse in Lambrecht is opmerkelijk, want de spits heeft nog geen straf palmares bij mekaar gespeeld. Hij zat in de jeugdopleiding van Racing Genk, maar mocht daar vertrekken. Hij belandde zo bij Namen, Virton, Patro Eisden, Grimbergen en nu dus FC Luik. Toch lijkt Anderlecht te geloven in deze Belgische aanvaller.

Update 18:35: Intussen is ook bekend geraakt aan welke club de nieuwe spits zal uitgeleend worden. RFC Liege, de huidige club van Lambrecth maakte de transfer bekend. Hij wordt verkocht aan Anderlecht en meteen uitgeleend aan Roeselare.

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2016 - 2017