Obbi Oulare komt thuis bij Zulte Waregem: Dit is geen stap achteruit

Obbi Oulare komt thuis bij Zulte Waregem: "Dit is geen stap achteruit"

Gepubliceerd: donderdag 4 augustus 2016 om 23:28do 04-08-2016 om 23:28

Obbi Oulare werd donderdagnamiddag voorgesteld bij Zulte Waregem. De spits wordt voor één seizoen geleend van het Engelse Watford, dat hem vorige zomer voor acht miljoen euro overnam van Club Brugge. 

De 20-jarige Oulare verklaarde aan Het Laatste Nieuws dat Zulte Waregem de best mogelijk keuze was. "Het is leuk om thuis te komen. Ik ben geboren in Waregem toen mijn vader hier speelde. Ik herinner me er wel niets meer van, want ik woonde hier amper zes maanden. 

De spits gaat aan de Gaverbeek op zoek naar speelminunten en wil vooral het voetbalplezier terugvinden. "Wedstrijd spelen is belangrijk. Vorig seizoen heb ik niet gespeeld, maar het was zeker geen verloren jaar. Ik heb veel gezien en ben volwassener geworden. Ik wil nu leren uit mijn fouten."

Oulare hoopt op termijn wel terug te keren naar Engeland. "Dit is voor mij geen stap achteruit. Ik wil hier terug opbouwen. Van de coach krijg ik alvast veel vertrouwen. Er waren andere opties, maar Zulte Waregem was de beste keuze voor mij loopbaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws