'Standard laat middenvelder Trebel vertrekken voor spotprijsje'

'Standard laat middenvelder Trebel vertrekken voor spotprijsje'

Gepubliceerd: woensdag 15 juni 2016 om 10:12wo 15-06-2016 om 10:12

De Fransman Adrien Trebel was dit seizoen één van de sterkhouders bij Standard, maar dat betekent niet dat Standard alles gaat doen om hem te houden. Meer nog: volgens Sport/Voetbalmagazine zal een bod van 3 miljoen euro worden aangenomen.

Standard zou het niet meer zo breed hebben, voor versterking kijkt de club nu vooral naar Daniel Van Buyten. Die heeft connecties over de hele wereld en kan dus heel goedkoop talenten naar Sclessin halen. Van Buyten heeft het heft nu in handen genomen en wil ook af van de dikke salarissen. Vandaar dat een bod van 3 miljoen op Trebel genoeg is, ook al heeft de Franse middenvelder nog een contract tot de zomer van 2018.

Verder zou Van Buyten ook nog proberen om Ivan Santini te slijten. De Kroaat begon vorig seizoen heel slecht, maar in de terugronde leek hij toch al beter te passen in het systeem van Standard. Van Buyten wil echter liever een meevoetballende spits zien bij Standard, en daarom probeert hij een transfer te regelen. Santini zelf wil echter veel liever blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws