Geen toekomst meer bij Lokeren voor twee aanvallers

Geen toekomst meer bij Lokeren voor twee aanvallers

08-06-2016 18:11

Bij Lokeren is men al volop bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. Nadat het dinsdag de transfer van de Kroaat Nikola Jambor afrondde, zijn de Waaslanders ook aan uitgaande zijde actief. Zo wordt er een oplossing gezocht voor Eugene Ansah en Besart Abdurahimi.

Zowel Ansah als Abdurahimi verdwenen sinds het bewind van Georges Leekens helemaal naar het achterplan op Daknam. Ansah zal komend seizoen opnieuw uitgeleend worden, weet Het Laatste Nieuws. De Ghanees, die in tweeënhalf jaar Lokeren slechts vier keer in de basis mocht starten, speelde de voorbije vijf maanden al bij Lommel in de Proximus League. De Limburgers zijn overigens opnieuw kandidaat om de aanvaller te lenen.

HLN meldt verder dat ook Abdurahimi niet meer in de Lokerse plannen past voor volgend seizoen. Voor hem wordt er naar een oplossing gezocht. Ook de Macedoniër werd in de eerste helft van 2016 ergens anders gestald. Bij het Kazakhse Astana kwam Abdurahimi echter evenmin aan de bak. De vleugelaanvaller scoorde in het seizoen 2014-2015 nog vijf keer voor Lokeren.