Club Brugge: Nog één keer feesten en dan transfer?

Club Brugge: Nog één keer feesten en dan transfer?

21-05-2016 10:48

Nog één keer knallen in het eigen Jan Breydelstadion. Club trekt voor de feestelijke afsluiting van zijn kampioenenjaar nog een laatste keer alle registers open. Voor sommige spelers wordt het de laatste keer dat ze Olympia zullen betreden.

Het Belang van Limburg maakt een round-up. Sinan Bolat en Mikel Agu keren terug naar moederclub Porto. Bolat speelde eind september zijn laatste match voor Club. 

Verder zijn er onderhandelingen met een aantal jongens: onder meer met Sander Coopman over het openbreken van zijn contract dat loopt tot 2017. En ook met Davy De fauw. De 34-jarige verdediger is einde contract, werd even genoemd bij zijn ex-club Zulte Waregem maar praat nu al even met Club over een nieuw contract.

Enkele anderen hopen op meer speelminuten via een uitleenbeurt. Zo zit de entourage van Boli Bolingoli begin volgende week samen met het bestuur om zijn toekomst te bespreken. De linkerflankspeler heeft nog een contract tot 2017 maar staat niet weigerachtig tegenover een uitleenbeurt.

Ook voor Tuur Dierckx is een uitleenbeurt na een Play-Off 1 zonder enige selectie welkom. Een paar Belgische clubs informeerden al naar zijn voorwaarden.

Tot slot zijn er de spelers die in de belangstelling staan van ploegen uit het buiteland:  Thomas Meunier, Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Hans Vanaken en José Izquierdo. Voor Björn Engels zullen er dan weer de meeste kapers zijn.