Vergeten ex-Rode Duivel is op weg naar Servische topclub

Vergeten ex-Rode Duivel is op weg naar Servische topclub

Gepubliceerd: maandag 16 mei 2016 om 22:16ma 16-05-2016 om 22:16

Roland Lamah is al een tijdje uit de spotlights verdwenen, maar onze landgenoot staat voor een mooie overgang. Na een prima seizoen bij het Hongaarse Ferencvaros is hij einde contract. Rode Ster Belgrado toont interesse.

Lamah is aan zijn tweede seizoen bezig bij de Hongaarse topclub, waarmee hij al twee keer de beker won en dit jaar kampioen werd. Onze landgenoot, die vijf caps op zijn naam heeft staan, had daarin een belangrijk aandeel. Hij was in de competitie goed voor zeven doelpunten en negen assists in 33 wedstrijden. In de beker kwam hij acht keer in actie en zorgde hij voor één doelpunt en vijf assists.

De nu 28-jarige flankaanvaller kende zijn opleiding bij CS Visé en Anderlecht, maar brak door bij het Nederlansdse Roda JC. Nadien volgden avonturen bij Le Mans, Osasuna en Swansea City. Sinds de zomer van 2014 was hij bij Ferencvaros aan de slag. Rode Ster Belgrado zou hem nu transfervrij willen binnenhalen, meldt Sport. De topclub veroverde de titel in Servië en wil volgend seizoen een rol van betekenis spelen in de Champions League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws