Madrileens contractnieuws snel op komst: Beide partijen steeds nader tot elkaar

Madrileens contractnieuws snel op komst: "Beide partijen steeds nader tot elkaar"

15-05-2016 22:22

Het heeft er alle schijn van dat de samenwerking tussen Fernando Torres en Atlético Madrid langer gaat duren. Diego Simeone, trainer van de Spaanse club, bevestigt dat de spits van de Madrilenen in onderhandeling is over een contract.

Atlético huurde de spits de afgelopen achttien maanden van AC Milan, waar zijn contract deze zomer afloopt. De nummer twee van de Spaanse competitie kan de aanvaller zodoende transfervrij overnemen in de komende transferperiode. Simeone maakt er geen geheim van Torres graag langer te behouden voor zijn ploeg.

"Beide partijen komen steeds nader tot elkaar", aldus Simeone tegenover het Spaanse Marca na afloop van het met 2-0 gewonnen duel tegen Celta de Vigo. In deze wedstrijd was Torres belangrijk voor zijn team, door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. Simeone voegt eraan toe dat hij hoopt dat zijn aanvalsleider langer zal blijven bij de Champions League-finalist.

"Ik geef mijn mening zodat de club kan beslissen wat het beste voor het team en voor de speler is", zo vervolgt Simeone. Vanwege de goede vorm waarin Torres de laatste maanden verkeert, is de spits zelfs weer in verband gebracht met het Spaanse elftal, waar hij al twee jaar niet meer in actief is geweest.