Ik denk dat Racing Genk nu de vruchten plukt van hun transferpolitiek

"Ik denk dat Racing Genk nu de vruchten plukt van hun transferpolitiek"

Gepubliceerd: zaterdag 23 april 2016 om 19:29za 23-04-2016 om 19:29

Na het 1-1 gelijkspel tegen Anderlecht trekt AA Gent zondag naar die andere ploeg in vorm, KRC Genk. De Limburgers zijn op dreef en doen weer mee voor de titel. Dat denkt ook Hein Vanhaezebrouck, die in het verleden nog even aan het roer stond bij Genk.

Op de website van AA Gent spreekt de trainer van de Buffalo's over de titelkansen van de Limburgers. "Er zijn momenteel nog vier ploegen in de running en daar is Genk zeker bij. Ze moeten dan wel rekenen op het falen van anderen, want winst tegen Club of Anderlecht volstaat niet om kampioen te worden.”

Voor Vanhaezebrouck is het huidige succes van Genk geen toeval. "In het begin liep het nog moeizaam, maar sinds Nieuwjaar draait het alsmaar beter. En als je in die positieve flow zit, lukt plots alles."

"Ik denk dat Genk nu de vruchten plukt van hun transferpolitiek. Dankzij hun wintertransfers hebben ze een heel evenwichtige ploeg, met veel individuele kwaliteit. Leon Bailey, Alejandro Pozuelo, Nikos Karelis, Mbwana Aly Samatta, … Dat zijn allemaal spelers die het verschil kunnen maken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws