Hazard reageert op Real-geruchten: Helemaal niet getekend

Hazard reageert op Real-geruchten: "Helemaal niet getekend"

13-04-2016 19:00

Eden Hazard wordt weer nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid. De Rode Duivel geniet al langer interesse van de Spaanse topclub, maar nu wordt zelfs beweerd dat hij al getekend heeft. Hazard reageert nu zelf op de geruchten.

"Nee, ik heb niet getekend bij Real", zegt hij bij RTBF. "Ik weet niet wie dat gezegd heeft. Ik ben nog steeds een speler van Chelsea op dit moment. Ik wil het seizoen hier goed eindigen en heb nog een contract voor vier seizoenen. Ik zit hier momenteel goed. Ik heb zin om terug te keren op het veld." 

De Rode Duivel staat op dit moment aan de kant. Hij hoopt snel terug te keren bij The Blues. "Ik voer geleidelijk aan het temp van de trainingen op een hoop zo snel mogelijk terug fit te zijn. Af en toe heb ik nog wat pijn, maar ik wil er de komende wedstrijden bij zijn."

De rust die hij krijgt door zijn blessure, komt wel niet ongelegen, geeft hij toe. "Geblesseerd zijn is niet leuk, maar mettertijd besef ik dat het me de kans geeft te rusten met het oog op het EK. Ik prefereer echter om op het veld te staan, want ik heb honger naar de bal", besluit hij.