RWS Bruxelles geeft nog niet op: We moeten een oplossing vinden

RWS Bruxelles geeft nog niet op: "We moeten een oplossing vinden"

Gepubliceerd: woensdag 13 april 2016 om 13:40wo 13-04-2016 om 13:40

RWS Bruxelles heeft geen licentie gekregen voor profvoetbal in Eerste Klasse A of B. Gezien de stadionproblematiek is dat geen verrassing. Toch is men bij de club niet blij. Het is op zoek naar een oplossing.

White Star richt zich wellicht tot het BAS om het niet verkrijgen van een licentie aan te vechten. Daardoor zal het nog een maand hebben om de zaakjes op orde te brengen. Anders dreigt degradatie naar de amateurklasse. "We moeten eerst een oplossing vinden voor ons stadion", zegt directeur communicatie Julien Carpentier in Het Laatste Nieuws.

"Daarna zullen we wel bekijken wat dat betekent voor onze licentie. Wij weten ook wel dat we een dossier moeten voorleggen dat een stadion bevat. Of we bij een verhuis naar een ander stadion binnen de 30 km moeten blijven, is voer voor de licentiemanager. We blijven positief en zijn zeker niet tegen samenwerking."

Er zal heel wat samenwerking nodig zijn om in Molenbeek te kunnen blijven. Dat kan volgens Michel Eylenbosch, Operation Manager. "De rechter besliste dat RWDM volgend seizoen in het Machtensstadion mag blijven spelen, op het C-terrein. Er is dus nog plaats voor White Star op het A-veld", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws