De 22 protagonisten van de 'Slag van Vlaanderen' zijn bekend

De 22 protagonisten van de 'Slag van Vlaanderen' zijn bekend

09-04-2016 16:48

Michel Preud'homme heeft zijn opstelling bekendgemaakt die partij gaat geven aan AA Gent. De coach van Club Brugge stuurt de gebruikelijke elf namen op het veld. Ook Hein Vanhaezebrouck zorgt niet meteen voor een verrassing. 

Geen verrassingen bij Club Brugge, maar de grootste afwezige is misschien wel de coach. Preud'homme mag zaterdag op de tribune plaatsnemen na zijn gedrag in de partij tegen KV Oostende. En dus neemt assistent-trainer Philippe Clement even het roer over.

En hij stuurt - natuurlijk in opdracht van Preud'homme - onder meer Abdoulay Diaby de wei in. Hij keert terug uit schorsing en laat Jelle Vossen achter zich op de bank. Diaby zal in de aanval bijgestaan worden door José Izquierdo en Lior Refaelov. 

Vanhaezebrouck speelt met zijn gebruikelijke elf. Mbark Boussoufa en Sven Kums moeten zorgen voor de aanvoer aan Laurent Depoitre en Kenneth Saief. Moses Simon en Thomas Foket mogen de flanken afschuimen. Achterin moeten onder meer Rafinha en Stefan Mitrovic de sleutel op de deur houden.