'Nieuwe Oulare' maakt meteen indruk bij zijn debuut voor Club Brugge

'Nieuwe Oulare' maakt meteen indruk bij zijn debuut voor Club Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 20 februari 2016 om 14:11za 20-02-2016 om 14:11

Club Brugge kon vrijdag overtuigen door met veelzeggende 6-0 cijfers te winnen van KVC Westerlo. Bij de Bruggelingen mocht de nieuwe spits Wesley Moraes ook debuteren. In zijn eerste wedstrijd voor Blauw-Zwart kon hij meteen scoren. Een debuut om niet snel te vergeten.

"Ik ben best tevreden met mijn eerste wedstrijd voor Club Brugge", zegt Moraes op de officiële website van Club Brugge. "Het is nu zaak voor mij om te bevestigen. Dat is een doel dat ik wil bereiken. Het was alvast een goede week voor mij, want ik scoorde maandag ook al in de beloftewedstrijd tegen STVV."

"Toen ik hier aankwam, nam ik me voor om hard te werken. Zo wilde ik een kans afdwingen om me te tonen. Ik wil alvast mijn ploegmaats bedanken dat ik kon scoren bij mijn debuut. Ik ben hier uiterst tevreden mee. Nu moet ik hier een vervolg aan breien door meer speelminuten te verdienen", aldus de 19-jarige Braziliaan.

De kans is ook groot dat de spits de komende wedstrijden nog wat speelminuten gaat krijgen. Topschutter Abdoulay Diaby viel namelijk uit met een blessure. Hij lijkt minstens enkele weken aan de kant te moeten blijven.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal Moraes slagen bij Club Brugge?

(278 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws