Extra pijnlijk: vervanger van Boussoufa kan niet spelen in de Champions League

Extra pijnlijk: vervanger van Boussoufa kan niet spelen in de Champions League

17-02-2016 10:06

AA Gent ontvangt woensdagavond in de Ghelamco Arena VfL Wolfsburg. In de achtste finales van de Champions League kunnen de Buffalo's echter niet rekenen op nieuwe aanwinst Gustav Wikheim. Hij is onvoldoende fit voor de confrontatie.

Wikheim blesseerde zich afgelopen week aan de quadriceps. Hij werd wel terug op de training van Gent gespot, maar is onvoldoende fit voor de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Dat Wikheim niet kan spelen, is extra pijnlijk omdat Mbark Boussoufa niet op de lijst van de Champions League werd gezet. Hij zou namelijk perfect de plek van Wikheim kunnen innemen.

De Nigeriaan Moses Simon raakt mogelijk wel fit voor de wedstrijd. Hij moest in de wedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz vroegtijdig naar de kant door een rugblessure. De flankaanvaller werd vervangen door Boussoufa, die meteen kon overtuigen. Simon trainde maandag en dinsdag alvast terug mee met de kern van Gent. Het is nog onduidelijk of hij ook een hele wedstrijd zal kunnen spelen.

Lees ook: De analyse: VfL Wolfsburg, de haalbare kaart voor AA Gent