'Spel rond Pogba is op de wagen; Barça heeft Suarez-opvolger op radar'

'Spel rond Pogba is op de wagen; Barça heeft Suarez-opvolger op radar'

13-02-2016 12:10

FC Barcelona is druk bezig met het zoeken naar versterkingen. Althans, als we de Spaanse en Italiaanse media mogen geloven. Paul Pogba van Juventus wordt al geruime tijd in verband gebracht met de Catalaanse club, maar Barcelona wil niet honderd miljoen euro betalen voor de Fransman.

Dat stelt het Catalaanse medium Sport. Pogba wordt getaxeerd op honderd miljoen euro, maar dat bedrag is Barcelona te gortig. De veelbelovende middenvelder zou zichzelf al hebben aangeboden bij Barcelona, dat aangaf dat de transfersom te hoog ligt. Het blijft zodoende de vraag waar Pogba na de zomer speelt. Het medium stelt dat het spel op de wagen is en dat Barcelona deze tactiek hanteert om 'korting' te krijgen.

Verder dook in de Spaanse media, in dit geval door een publicatie van El Mundo Deportivo, op dat Paulo Dybala ook op de lijst van Barça staat. De 22-jarige Argentijn is eveneens speler van Juventus en wordt neergezet als de uiteindelijke opvolger van Luis Suarez. De oud-Ajacied lijkt echter nog lang niet aan zijn top te zitten. Ook Marco Reus, Luciano Vietto en Nolito worden in het geruchtencircuit genoemd.