Voormalig wonderkind aast op vertrek naar Engeland: Heb al met Willian gesproken

Voormalig wonderkind aast op vertrek naar Engeland: "Heb al met Willian gesproken"

14-01-2016 12:15
0

Voormalig AC Milan-aanvaller Alexandre Pato is in zijn thuisland Brazilië weer helemaal opgeleefd. Bij Corinthians scoort de aanvaller er lustig op los en dat wekt interesse van Europese topclubs.

The Independent meldt dat Liverpool en Chelsea in de race zijn om de Braziliaan deze winter nog de oversteek naar Europa te laten maken. Beide ploegen missen momenteel een spits in de selectie die veel doelpunten maakt.

De Braziliaan kwam in 2007 met hoge verwachtingen aan bij AC Milan, maar wist deze daar nooit waar te maken. In 2013 vertrok hij weer terug naar zijn thuisland. Pato scoorde in het huidige seizoen achtmaal in veertien wedstrijden voor Corinthians. Volgens de Engelse krant heeft Pato ook wel oren naar een overstap naar de Premier League. 

"Ik denk dat het fysieke aspect van het Engelse voetbal geen probleem hoeft te zijn. De verdedigers in de Premier League zijn heel sterk, maar daar houd ik wel van. Ik heb ook al met Willian, Firmino, Coutinho en David Luiz gesproken", aldus de Braziliaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie