Villas-Boas zit met gedachten bij volgende ronde: Ik stuurde Hulk op vakantie

Villas-Boas zit met gedachten bij volgende ronde: "Ik stuurde Hulk op vakantie"

Gepubliceerd: dinsdag 8 december 2015 om 21:25di 08-12-2015 om 21:25

Zenit Sint-Petersburg is al zeker van een plek in de achtste finales van de Champions League. De Russische kampioen neemt het woensdag in de Ghelamco Arena tegen AA Gent op, maar doet dat zonder de geschorste Axel Witsel, Hulk (op één kaart van schorsing) en de geblesseerde Igor Smolnikov. Trainer Andre Villas-Boas kijkt reeds vooruit naar de volgende ronde.

"We moeten ook al aan de achtste finales denken", gaf Villas-Boas dinsdag toe tijdens de persconferentie. "Hulk hebben we al op vakantie laten vertrekken, hij staat immers op één gele kaart van een schorsing. Hij is een belangrijke speler voor ons en we kunnen het risico niet lopen hem te moeten missen in de achtste finales. Ook Axel Witsel mocht vroeger op vakantie, Smolnikov wordt geopereerd en moet normaal gezien in februari opnieuw speelklaar zijn."

"Als we winnen, behalen we achttien op achttien en dat zou een fantastische prestatie zijn. Maar we moeten ook aan de volgende ronde denken en dus is Hulk thuis gebleven. We zullen wel een sterk team op het veld brengen met ervaren spelers, ook uit respect voor hetgeen er nog op het spel staat in deze groep", aldus de Portugees.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Overwintert Gent in de Champions League?

Ja
89%
Nee
11%
(255 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws