Van der Vaart ziet team vernederd worden door Rodriguez en Real

Van der Vaart ziet team vernederd worden door Rodriguez en Real

30-08-2015 00:15
3

Real Madrid heeft een week na de teleurstellende seizoensouverture op indrukwekkende wijze afgerekend met Real Betis (5-0). Met name James Rodriguez liet geen spaan heel van de bezoekers, die zonder de niet fitte Rafael van der Vaart aantraden.

In een volgepakt Estadio Santiago Bernabéu ging Real wervelend van start. Het duel was negentig seconden oud toen Gareth Bale op aangeven van Rodriguez de 1-0 tegen de touwen kopte. Niet veel later was het de Colombiaanse ster zelf die met een prachtige vrije trap de marge verdubbelde en het duel feitelijk al besliste.

Voor rust kwam de ploeg van trainer Rafael Benitez niet meer tot scoren, maar in de tweede helft ging het Madrileense feestje vrolijk verder. Eerst was het Karim Benzema die de derde Real-treffer voor zijn rekening nam, alvorens Rodriguez met zijn tweede treffer van de avond voor 4-0 zorgde. En hoe. Ditmaal trof de spelmaker doel met een fraaie omhaal.

Nadat Castro namens Betis een strafschop miste (gestopt door Keylor Navas) was het Bale die het slotakkoord verzorgde. De Welshman deed dat met een afstandsknal, die via de binnenkant van de paal binnenzeilde: 5-0.