KV Oostende-spits doet openhartig zijn verhaal na ontvoering zoontje
Speler heeft al meer dan een jaar zijn kind niet gezien

KV Oostende-spits doet openhartig zijn verhaal na ontvoering zoontje

20-07-2015 12:15

Mathieu Cornet doorstaat momenteel zeer moeilijke tijden. De aanvaller van KV Oostende heeft al vijftien maanden zijn zoontje niet meer gezien. Zijn ex-vrouw is vermoedelijk met het kind weggevlucht uit België.

VoetbalPrimeur berichtte zondag al over de verdwijning van het zoontje van KVO-spits Cornet. Nu zijn meer details over de verdwijning openbaar gemaakt.

De ex-vrouw van Cornet werd vorige weer vrijdag veroordeeld door de rechtbank van Hoei tot tien maanden gevangenisstraf. Die straf kwam er omdat zij al vijftien maanden hun kind Elliot niet aan de vader heeft meegegeven, ondanks dat dit door de rechtbank werd vastgelegd. Zijn ex-vrouw was niet aanwezig op het vonnis. Omdat haar nieuwe vriend een Afrikaan is, wordt er gevreesd dat ze met Elliot naar Afrika zijn gevlucht.

"Zij en ik: we waren vier jaar een koppel. Toen we drie jaar geleden uit elkaar gingen, is het eigenlijk met de gemeenschappelijke opvoeding van Eliot meteen mis beginnen te gaan. Waarom? Ik weet het niet. Echt niet. Ik heb er maar het raden naar. Ik ben blijven proberen. Ben hem blijven ophalen. Maar niks werkte nog. Ze wilde hem niet meer meegeven", is de speler openhartig in Het Laatste Nieuws.

Toen de broer van Cornet vorige week het kind probeerde op te halen, leek het huis van zijn ex helemaal leeg. En dus is de wanhoop bij de KV Oostende-spits nu helemaal compleet. De man vreest dat zijn kind is ontvoerd naar het buitenland.