Rode Duivels hebben al nagedacht over het einde van hun carrière
Komen Rode Duivels hun carrière afsluiten in België?

Rode Duivels hebben al nagedacht over het einde van hun carrière

28-03-2015 18:20

Momenteel spelen Moussa Dembélé en Jan Vertonghen in de Premier League bij Tottenham, maar in een ver verleden kwamen beide Rode Duivels uit voor Beerschot. De club waar het voor hun allemaal begon.

Vertonghen trok op zijn zestiende van Beerschot naar Ajax en versierde vanuit Amsterdam een transfer naar Engeland, maar toch is hij Beerschot altijd blijven volgen. Momenteel doet Beerschot-Wilrijk het uitstekend.  "Beerschot speelt alles kapot", stelt Vertonghen trots in Fan. "We volgen alles van hun, de strijd met Esperanza Pelt hebben we vanuit Londen gevolgd."

Moussa Dembélé ruilde op zijn 17de Beerschot in voor het Nederlandse Willem II en belandde na tussenstops bij AZ en Fulham in 2012 eveneens bij Tottenham. Momenteel denkt de Rode Duivel nog niet aan een stapje terug, maar op lange termijn zou hij graag terugkeren naar de bakermat. ""Het blijft iets speciaals, zo'n club, dat laat je nooit meer los", stelt de middenvelder.

De kans is dus groot dat we binnen een aantal jaren Dembélé en Vertonghen terug in België aan het werk kunnen zien. "Uitbollen bij Beerschot op het einde van onze carrière? Waar kunnen we tekenen", zijn ze beiden enthousiast.